Shqip Inox

Prodhim dhe arredim të kualitetit më të lartë

Punime Inoksi të cilësisë më të lartë

5 vite eksperiencë të suksesshme me klientë të kënaqur! Klientët tanë me suportin dhe rekomandimet e tyre na kanë bërë të hedhim hapa gjithmonë e me shumë drejt perfeksionit!

Instagram

5 vite eksperiencë në tregun Shqiptar

SHQIP-INOX vjen në rritje me hapa vigan në aspektin e cilësisë dhe standartit të lartë si dhe përgjigjjes në kohë për çdo klient! "klienti është mbret" për ne është mishërimi i punës së pa lodhur dhe përpjekjes deri në detaj.

FaceBook

Zhgjidh atë që dëshiron dhe ne e zbatojmë

Ju ofrojmë projektim nga stafi ynë i specializuar

Në bashkëpunim me vetë klientin, arrijmë të krijojmë dhe realizojmë atë që ju dëshironi. Gjithnjë duke u bazuar tek kërkesa dhe ideja e klientit. Me respektim te detajeve më të vogla.

Shiko Galerinë

Prodhojmë me porosi sipas kërkesës

Stafi ynë i përmbush të gjitha kriteret e të qënurit të kompletuar në punët që përfaqësojmë. Punime me rigorozitet dhe durabilitet të garantuar.

Shiko Galerinë